آخرین اخبار

برداشت سالانه بیش از یک میلیون تن محصول در استان بوشهر

استان بوشهر با تولید سالانه بیش از یک میلیون تن محصولات سبزی و صیفی، نقش مهمی در تامین نیاز بازار داخلی و صادرات این محصولات ایفا می‌کند.
اشتراک گذاری
07 خرداد 1404
کد مطلب : 3697

به گزارش هیرونی؛ کبری توکلی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه این استان با دارا بودن ۲۳ هزار هکتار اراضی سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی گفت: سالانه از اراضی استان بوشهر بیش از یک میلیون تن محصول تولید و به بازار عرضه می‌شود.

وی عمده محصولات تولیدی سبزی و صیفی استان را شامل گوجه‌فرنگی، خربزه، هندوانه، فلفل، بادمجان و سبزیجات برگی دانست و تصریح کرد: در این میان، گوجه‌فرنگی با ۱۲ هزار هکتار سطح زیر کشت و تولید ۶۶۰ هزار تن، بیشترین سهم را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به تولید بیش از ۲۰۰ هزار تن محصولات صیفی از سطح حدود ۵ هزار هکتار، اظهار داشت: هندوانه، خربزه، کدو و خیار از جمله مهمترین این محصولات هستند که به بازارهای هدف ارسال می‌شوند.

توکلی، شهرستان‌های دشتستان، دشتی و دیر را به ترتیب دارای بیشترین سطح زیر کشت محصولات سبزی و صیفی معرفی کرد و افزود: از ۷۰۰ هکتار سطح زیر کشت هندوانه در استان، ۴۰۰ هکتار آن در شهرستان دشتستان واقع شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی بوشهر با تاکید بر مزیت نسبی محصولات زراعی استان در تولید سبزی و صیفی، گفت: سالانه حدود ۳۰۰ هزار تن از این محصولات، شامل گوجه فرنگی، فلفل، خربزه و سایر محصولات جالیزی، به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.

انتهای پیام//

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *