آخرین اخبار
امین شجاعی‌مقدم؛

چرایی مشارکت در انتخابات از قلم فعال رسانه

به گزارش هیرونی؛ امین شجاعی مقدم در یادداشتی نوشت: امروزه با اشاره به اتفاقاتی که در سطح جامعه شاهد آن هستیم، مشارکت مردم در سرنوشت کشور دارای جایگاه بسیار بالایی است. مقام معظم رهبری در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ در باره اهمیت حضور پر شور مردم در انتخابات فرمودند: «حضور پر شور مردم در انتخابات تأثیر […]

اشتراک گذاری
11 دی 1402
کد مطلب : 1036

به گزارش هیرونی؛ امین شجاعی مقدم در یادداشتی نوشت: امروزه با اشاره به اتفاقاتی که در سطح جامعه شاهد آن هستیم، مشارکت مردم در سرنوشت کشور دارای جایگاه بسیار بالایی است.

مقام معظم رهبری در ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ در باره اهمیت حضور پر شور مردم در انتخابات فرمودند: «حضور پر شور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و توانایی‌های دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور می‌شود.»

در بسیاری از محافل سوالاتی در ذهن ایجاد می‌شود دستاورد مشارکت مردم در امورات بخصوص انتخابات چیست؟

پاسخ‌هایی که می‌توانبه شبهات مطرح شده داد در چند حوزه مطرح می‌کنم.

اول: حضور در امر انتخابات به انسان نشان داده می‌شود که چقدر نسبت به سرونوشت کشور احساس خاطر دارد  و با تمام توان مقابل تهدیدات دشمن علیه کشور دفاع می کند. باید در همه مسائل مهم و کلان کشور دشمن را نسبت به نقشه‌های شوم خود ناامید کنیم.

دوم: حضور حداکثری و مشارکت بسیار بالا در انتخابات باعث افزایش قدرت کشور و ملت د رعرصه های ملی و بین الملی می‌شود.

سوم: مشارکت در انتخابات با حضور همه اقشار و احزاب موجب وحدت، همدلی و همبستگی بین اقوام مختلف خواهد شد. همه گروه ها می‌توانند در کنار هم قرار بگیرند و چرخه کشور را با سرعت به جلو ببرند.

چهارم: حضور مردم پای صندوق‌های رای قدرت ملی را افزایش می‌دهد که این امر در کاهش تهدیدات و آسیب‌های اجتماعی اثر گذار است.

پنجم: انتخابات فرصتی جدید برای ایجاد مطالبات مردم است. مردم با حضور خود در انتخابات و گزینش فرد مورد نظر پیگیر مطالبات خود می شوند و از این رهگذر می توانند به بهبود زندگی خود در ابعاد مختلف کمک کنند. البته لازمه دستیابی به این هدف انتخاب درست و دقیق و شخص اصلح است.

ششم: افزایش سطح مشارکت مردم درانتخابات، کشور را از آسیب پذیری در برابر تهدیدات داخلی و خارجی حفظ می کند. مشارکت انبوه مردم بسان سدی محکم و بنیانی مرصوص در برابر هر نوع تهدید دشمن است. پیام روشن هر مشارکت گسترده به معنای بی تأثیر کردن تحریم و تهدید دشمن است. بدین معنا وقتی دشمن لجوج، مردمی را با هدف بدبین کردن مردم و حتی شوراندن آن ها علیه نظام، تحریم اقتصادی می کند، مردم با حضور خود در انتخابات عملا بی تأثیری تحریم و تهدید دشمن را به رخ او می کشانند و موجب ناامیدی دشمن در تداوم تهدیدات و تحریم هایش خواهد شد.

 

انتهای پیام//

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *