نیاز مبرم به تأسیس ۵ پایگاه امداد دریایی در بوشهر
به گزارش هیرونی؛ احسان ایزدپناه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا اشاره به فعالیت ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر در بخشهای مختلف در استان بوشهر اظهار داشت: اکنون پایگاههای امداد جادهای، کوهستان، سگهای جستجو و نجات آنست، امداد دریایی فعال است.
وی خانههای هلال در استان بوشهر را ۱۳۴ مورد بیان و خاطرنشان کرد: از ۱۳۴ خانه هلال استان ۵۲ مورد در نقاط شهری و ۸۲ خانه هلال در روستاها مستقر است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نقش خانههای هلال در عرصه آموزش و رسیدگی به حوادث را بسیار مهم دانست و بیان کرد: اکنون ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در استان بوشهر عضو خانههای هلال هستند بر اساس برنامه باید یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند که آمادگی لازم برای این مهم وجود دارد.
ایزدپناه راهاندازی بانک امانات تجهیزات در خانههای هلال را مورد اشاره قرار داد و گفت: ۴ خانه هلال استان برای راهاندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم هستند و اکنون مناطق انارستان، سعدآباد، بندر ریگ و خیارزار از این مرکز بهرهمند هستند.
وی وضعیت پایگاه امداد ساحلی در استان بوشهر را نامطلوب دانست و تأکید کرد: نوار ساحلی شهرستان گناوه که همیشه پذیرای حجم بالایی از مسافرین و گردشگران در فصول مختلف سال است ولی از پایگاه امداد ساحلی بیبهره است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به وجود قایق، تجهیزات غواصی، نیروی انسانی امدادی مجرب و امکانات لازم برای خدماترسانی در امداد دریایی در گناوه ولی پایگاه امدادی هلال احمر در گناوه وجود ندارد. با وجود نبود پایگاه امداد دریایی در گناوه ولی نجاتگران در سال گذشته در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرقشدگی نجات دادند.
وی زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه را در بستر دریا دانست و بیان کرد: در شهر ساحلی بوشهر هم با وجود استقرار تجهیزات لازم امدادی ولی پایگاه امدادی وجود ندارد که انتظار میرود به این مطالبه مهم توجه ویژه شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر امداد پایگاه دریایی در شهر ساحلی دیر را هم نامساعد دانست و گفت: در شهر کنگان زمین لازم اختصاص یافته ولی بودجه لازم برای ساخت پایگاه امداد دریایی تخصیص نیافته است.
ایزدپناه با بیان اینکه پایگاه امداد دریایی در ساحل دلوار وضعیت نامناسبی ندارد، اضافه کرد: ساخت ۵ پایگاه امداد دریایی در نوار ساحلی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه است.
وی یکی از دیگر مشکلات مهم استان بوشهر امداد هوایی دانست و تصریح کرد: با وجود مجوز برای راهاندازی امداد هوایی هلال احمر، ولی اکنون بیش از ۴ سال ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر متوقف شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر اعتبار مصوب برای ساخت آشیانه بالگرد هلال احمر را ۴ میلیارد تومان دانست و گفت: تاکنون ۱۳۰ میلیون تومان آن تخصیص یافته که جوابگوی طرح مورد نظر نیست.
ایزدپناه از نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه خبر داد و بیان کرد: ساخت نخستین پایگاه امدادی هلال احمر در منطقه بنود عسلویه امسال اجرایی میشود.
وی از آمادگی ایجاد مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر خبر داد و تصریح کرد: با توجه به وجود امکانات از جمله تجهیزات و نیروی انسانی مجرب زمینه لازم برای راهاندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر فراهم است.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید