مجوز محیط زیست برای ۵۰ درصد مناطق بندری بوشهر صادر شد
به گزارش هیرونی؛ محمد شکیبی نسب مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مساحت مجتمع بندری نگین ۵۱۰ هکتار است که از ابتدای سال جاری تا کنون مجوز محیط زیستی برای بیش از ۲۳۶ هکتار از مناطق بندری گرفته شد. در حال حاضر ۵۰ درصد مجتمع بندری نگین دارای مجوز محیط زیست است.
شکیبی نسب افزود: برای ایجاد تأسیسات زیربنایی در جزیره نگین ۲۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و دارای ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی است. مسیر راه و جاده ای مجتمع بندری نگین در دستور کار قرار گرفت. به طول ۹ هزار و ۴۰۰ کیلومتر برنانه ریزی شد که ۵۰ درصد پروژه آماده بهرهبرداری است. قطعات پل ساخته و در حال انتقال به استان بوشهر است.
وی با بیان اینکه با اجرای این پروژه ترافیک خیابان طالقانی را کاهش خواهد داشت، ادامه داد: این جاده نقش مهمی در تردد کامیونهای بار در راستای تخلیه و بارگیری شناورهای تجاری دارد و از آن طرف نقش ویژهای در کاهش ترافیک مسیر بندر بوشهر دارد.
مدیر کل اداره بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به پایانه مسافربری دریایی، تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده اقدامات لازم صورت گرفت و سالن پایانه با ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی میتوان در حوزه بینالمللی نیز استفاده شود. امروز زمینه حضور کشتی ۱۴۵ متری در بوشهر فراهم شده است. قرارداد این پایانه تا خرداد سال ۱۴۰۳ است، اما تلاش میکنیم در دهه فجر افتتاح شود.
اکنون ۴ تفاهمنامه برای طرحهای بندری در مجتمع بندری نگین بوشهر با همکاری بخش خصوصی منعقد شده که ۲ تفاهمنامه آن با میزان ۲۴۰۰ میلیارد تومان و ۲ تفاهمنامه دیگر با ۱۷۰ میلیارد تومان توسط سرمایهگذاری بخش خصوصی اجرایی میشود.
شکیبی نسب طول نوار ساحلی بوشهر را ۹۶۷ کیلومتر دانست و خاطرنشان کرد: در این نوار ساحلی ۱۱ بندر تجاری فعال است که برای توسعه بنادر استان بوشهر طرحهای مختلفی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه در طول نوار ساحلی که ۹۶۷ کلیومتر است که ۱۱ بندر در استان است، اظهار کرد: در حال احداث اسکله در بندر محمدعامری هستیم و در دهه فجر به بهرهبرداری خواهد رسید. ردیف اعتباری برای احداث ۱۵۰ متر اسکله در بندر بوالخیر ایجاد شده است و در دهه فجر کلنگزنی میشود. بعداز حضور قطریها در دیر جهت احداث اسکله مناسب برای پهلوگیری لاندیگراف اقدامات لازم انجام شد. در بندر دیر عدم نداشتن ساختمان عملیاتی بود. مجوزهای لازم صورت گرفت و در دهه فجر عملیات اجرایی آغاز خواهد کرد.
شکیبی نسب خاطرنشان کرد: در مناطق شمالی به دلیل اینکه در خور قرار دارند، از ابتدای انقلاب تا کنون اقدام خواصی صورت نگرفت کا در بندر دیلم نیز اقداماتی در دستور کار قرار دارد. لایروبی ساحل دیلم، طرح توسعه بندر گناوه، طرح توسعه بندر ریگ
ارزش ۳ هزار و ۳۰ میلیارد تومان ارزش پروژههایی است که در حال اجرا یا در دستور کار کلنگ زنی است.
وی گفت: امسال به دلیل استقرار شناورهای آتشخوار و سایر اقدامات دیگر شاهد آتش سوزی در بنادر نبودیم. با پیگیریهای انجام شده یک شناور ناجی در بندر لاور ساحلی مستقر خواهد شد.
مدیر کل سازمان بنادر و در یانوردی استان بوشهر افزود: در طول نوار ساحلی ۸ ایستگاه کنترل دریایی با شماره تلفن ۱۵۵۰ در حال ارائه خدمات هستیم. شش ایستگاه جستجو نجات در استان فعال است.
شکیبی نسب در پاسخ به ساماندهی قایقهای فاقد هویت، بیان کرد: موضوع موتور چهار زمانه مطرح شد که استقبال بسیار کمی به دلیل قیمت صورت گرفت. با پیگیری انجام شده تلاش خواهیم کرد با موتور دو زمانه ثبت انجام شود. اما در حال حاضر ۳ هزار قایق بدون هویت در استان بوشهر وجود دارد.
وی ضمن اشاره به اینکه هیچ شناوری به لحاظ قانونی آلودگی ندارد، ابراز کرد: بوشهر شامل بنادر بسیار مهم کشور است. امروز ۹۴ درصد کالاهای متروکه با همکاری دستگاه قضایی طی یکسال گذشته از بندر خارج شده است. رتبه برتر تعیین و تکلیف کالاهای متروکه بندری داریم.
شکیبی نسب تصریح کرد: کانال بندر بوشهر در چند لایه لایروبی شد که امروز کشتی بالای ۳۵ هزار تن میتواند پهلوگیری کند. لایروبی جدید نیز خواهیم داشت که میتوان از ظرفیت کشتیهای ۵۰ هزار تن داشته باشیم.
انتهای پیام//
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید