روزهداران در سحری از غذاهای پرچرب، شور و شیرین استفاده نکنند
به گزارش هیرونی؛ تهمینه خلفی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان در گفتوگو با هیرونی افزود: در ایام ماه مبارک رمضان نیز مانند بقیه ایام سال، مصرف ۳ وعده اصلی و حداقل ۲ میان وعده ضروری است.
خلفی تأکید کرد: قبل از افطار مقداری آب ولرم یا شیر به همراه خرما یا کمی عسل میل شود و در وعده افطار از حلیم کمچرب، تخممرغ آب پز، سوپ جو، شیر برنج یا آشهای کم حبوبات مصرف شود.
وی بیان کرد: در وعده افطار از آشهای پر حبوبات به علت مشکلات گوارشی و همچنین غذاهای شیرین مانند حلوا، شلهزرد، زولبیا، بامیه ن بهتر است مصرف نشود.
خلفی در خصوص اهمیت مصرف میوه و سبزیجات در میان وعدهها گفت: در میان وعدههای بین افطار و شام و بعد از شام از میوه و سبزیجات تازه جهت تأمین آب و ویتامینهای بدن، گنجانده شود.
وی تصریح کرد: حدود ۲ ساعت بعد از افطار، در وعده شام از غذاهای با پروتئین بالا مانند گوشت، مرغ، ماهی، حبوبات، به شکل پلو یا خورشت، غلات سبوسدار، کتلت و کوکو کمچرب، با ماست یا دوغ کمنمک میل شود و بهطورکلی وعده شام کمچرب و کمنمک باشد.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان با بیان اینکه در سحری از غذاهای پرچرب، شور و شیرین استفاده نکنید، تأکید کرد: غذاهای پرپروتئین مانند جوجهکباب، کوبیده، مرغ، ماهی و گوشت در مقدار زیاد در وعده سحری توصیه نمیشود.
خلفی به روزهداران توصیه کرد: در سحری بهتر است از انواع خورشتها و پلوهای کمچرب استفاده کنید. وی اظهار کرد: مصرف نوشیدنیهای شیرین مانند نوشابه و همچنین مصرف چای بهخصوص چای پررنگ، در وعده سحری به علت مدر بودن توصیه نمیشود.
انتهای پیام//
دیدگاهتان را بنویسید