توضیح درباره حادثه جاده سیراف-جم/ شاخص ترین پروژه های راهداری تا دهه فجر + تصاویر
به گزارش هیرونی؛ عبدالکریم اخترشناس در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته گرامیداشت حمل و نقل افزود: شماری از این طرحها در دهه فجر یا تا پایان سال و بخش دیگری در نیمه اول سال آینده به بهرهبرداری خواهند رسید.
شاخص ترین پروژه های راهداری تا دهه فجر
اخترشناس درخصوص شاخصترین طرحهای فعال راهداری استان افزود: بهره برداری روکش آسفالت محور چغادک به بوشهر و بالعکس با ۷۵ میلیاردتومان اعتبار، بهروزرسانی روشنایی، دیواره بتنی بجای گاردریل و خط کشی محور بوشهر- چغادک با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، رفع نقطه حادثهخیز پیچهای جاشک (قطعه دوم) با اعتبار ۶۳ میلیارد تومان، تعریض و بهسازی قطعه دوم محورآبدان به دوراهک بهعنوان نقطه حادثه خیز با ۶۳ میلیارد تومان اعتبار، ابنیه فنی محور دیلم – بهبهبان شامل ۹ دستگاه پل با اعتبار ۳۱ میلیارد تومان و پلیس راه سیراف –عسلویه با ۱۸ میلیارد تومان اعتبار از طرحهای افتتاح شده برای دهه فجر است.
اخترشناس ادامه داد: همچنین روکش آسفالت حفاظتی میدان گادویی به بوشهر با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان، روکش آسفالت میدان بسیج تا پلیس راه گناوه با ۲۲ میلیارد تومان اعتبار، تبدیل آبنما به پل در شیخیان دشتی با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، بهسازی مرحله اول جاده سعدآباد- نظرآقا بهعنوان نقطه حادثهخیز با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار، تعریض و بهسازی محور روستایی سنا به شُنبه (بخشی از قطعه اول) با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از دیگر طرحهایی است که به بهرهبرداری رسیده است.
وی بیان کرد: اجرای میدان تقاطع چغادک به عنوان نقطه حادثهخیز با ۱۷ میلیارد تومان اعتبار و بهسازی قطعه سوم شیخیان به گزدراز با ۲۰ میلیارد تومان اعتبار از طرحهای در دست اجرا تا دهه فجر است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر عنوان کرد: اجرای محور روستایی باغتاج با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، حذف نقطه حادثهخیز پیچ برق گردنه کنارتخته با ۳۰ میلیارد تومان اعتبار، رفع ۲۴ نقطه پر تصادف و حادثهخیز با ۴۵۰ میلیارد تومان اعتبار و خرید ۹ دستگاه ماشینآلات جدید راهداری با ۷۲ میلیارد تومان اعتبار از دیگر اقدامات انجام شده است.
رتبه های برتر راهداری بوشهر در کشور
وی بابیان اینکه در ارزیابی سازمان راهداری کشور، استان بوشهر رتبه برتر را در بین دیگر استانها کسب کرده است، افزود: رتبه اول ساخت راه روستایی، رتبه دوم عملیات رویه راهها، رتبه سوم نصب و نگهداری علائم ایمنی راهها، رتبه چهارم در جذب درآمد پیشبینی شده و رتبه پنج روابط عمومی از جمله مواردی است که در شاخصههای ارزیابی عملکرد نیمه نخست امسال برای راهداری استان حاصل شده است.
پیشگامی بوشهر در احداث راه روستایی
اخترشناس آماری از اقدامات صورت گرفته در ۹ ماه سالجاری در روستاها نیز ارائه کرد و گفت: ساخت و آسفالت ۴۹ کیلومتر راه روستایی، عملیات اجرایی ۳۲ طرح راه روستایی بوشهر با ۴۳۰ میلیارد تومان اعتبار، پیشگامی بوشهر دردسترسی به راه مناسب روستایی که میانگین کشور ۸۲ درصد و در استان ۹۸ درصد است، تکمیل راههای آسفالت شده روستاهای بالای ۵۰ خانوار استان از دیگر جمله اقدامات است.
وی جابهجایی ۷ میلیون تن کالا و ۴ میلیون نفر مسافر، بهسازی- روکش و لکه گیری ۳۳۰ کیلیومترآسفالت، اصلاح ۶ نقطه حادثه خیز، تعمیر و نصب تابلوهای ایمنی، انتظامی و اطلاعاتی ۱۸ هزار عدد، ۱۸ کیلومتر روشنایی جادهای و نصب ۴۰ کیلومتر موانع بین راهها از دیگر اقدامات اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان بوشهر عنوان کرد.
وی همچنین از کاهش ۱۶ درصد فوتی و کاهش ۵ درصدی متوفیان تصادفات استان در ۸ ماهه امسال خبر داد.
بهسازی جاده سیراف- جم از افتخارات ماست
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر درخصوص پرسشی پیرامون حادثه مرگبار ۲۲ آبان در جاده سیراف- جم گفت: براساس گزارش پلیس راه، قصوری از سوی پیمانکار پروژه بهسازی جاده صورت نگرفته، طوری که در همین گزارش تاکید شده که سرعت ۱۳۰ کیلومتری تریلی و بریدن ترمز دلیل این حادثه دلخراش بوده است.
اخترشناس افزود: جاده سیراف- جم به دلیل تردد تانکرها و ماشین های سنگین نفت دچار چاله هایی شده بود و شروع ترمیم آن در سال گذشته از افتخارات این اداره کل است، طوری که توانستیم مجموعه نفت و اعتبارات ملی راهداری را به این پروژه وارد کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۸۰ کیلومتر بهسازی و مرمت این جاده در دستور کار است، اظهار داشت: چون مسیر جایگزین نیست، ناگزیر به انسداد مقطعی برای ترمیم جاده هستیم و از مردم هم بابت این مشکلات عذرخواهی می کنیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان بوشهر با اشاره به اینکه ۲۰ کیلومتر دیگر از مرمت این مسیر باقی مانده تاکید کرد: تا پایان امسال پروژه مرمت جاده سیراف- جم تکمیل می شود.
انتهای پیام//
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید