تقلای بی نتیجه مردودها و شاخص هایی که شانس ندارند/ جریان انقلابی برای انتخابات سورپرایز دارد
به گزارش هیرونی؛ انتخابات مجلس شورای اسلامی در جنوب استان بوشهر به آخرین راندهای رقابت نزدیک می شود.
رقابت انتخاباتی این بار سخت تر و جدی تر دنبال می شود و همه کاندیداها هم بر این باورند که شانس رسیدن به صندلی سبز بهارستان را دارند. در جدال انتخاباتی سال ۱۴۰۲، دو چهره مطرح چند دوره گذشته همچنان صف آرایی شان را حفظ کرده اند؛ سکینه الماسی که در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی توانسته بود موسی احمدی نماینده دوره نهم را با رای چشمگیر ۴۱ هزار نفری از گردونه حذف کند در دور یازدهم با نتایجی ناامید کننده و ریزش ۵۰ درصدی آرا، به ۲۱ هزار رای بسنده کرد تا موسی احمدی رقیب دیرینه اش بتواند با ۳۸ هزار رای و درست ۳ هزار رای بیشتر از دور دهم، مجددا کرسی مجلس را از آن خود کند.
فاصله ۱۷ هزار رای الماسی با موسی احمدی و سوم شدن در سه شهرستان غیرزادگاهش(در مجموع، با اتکا به رای زادگاهش دوم شد) نشان داد الماسی در دور یازدهم بازی را پیش از شروع، واگذار کرده بود و موسی احمدی با رای سنتی و همیشگی، نه بر الماسی، که بر آرای ریخته نشده به صندوق پیروز شد.
موسی احمدی که در دور قبل تصویری بی رقیب از خود به نمایش گذاشته بود این بار و در ۶۰ سالگی اش با بی رغبتی جوانان و نیروهای انقلابی برای تمدید نمایندگی مواجه شده است.
انتشار پی در پی نوشته هایی در فضای مجازی وابسته به جریان اصولگرا و حتی نامه ی سرگشاده ای که از او می خواهد به نفع جوانان انقلابی انصراف دهد کار را برای نماینده بی رقیب دور گذشته سخت و سخت تر کرده و روزهای آتی نشان خواهد داد جریان انقلابی، باز هم پای او خواهند ماند یا با جوانی فعال تر و پویاتر، بیعت خواهند کرد؛ موضوعی که به نظر می رسد با کلید واژه “عبور از شیخ” استارت خورده و قطار جریان انقلابی عملا دارد از پشت پنجره قطار، با موسی احمدی خداحافظی می کند.
سکینه الماسی هم البته برای کام بک راهی سخت در پیش دارد؛ هم بازی انتخابات در این دوره پیچیده تر از گذشته است و هم نشاط هوادارانش مانند دوره دهم نیست. تعدد کاندیداها در زادگاهش هم قوز بالای قوز شده است. او هم اگر نتواند یارانش را پای صندوق رای بکشاند اتفاقی تلخ تر از سال ۹۸ را باید به انتظار بنشیند. سومین چهره شاخص انتخابات مجلس شورای اسلامی را شاید بتوان اسدالله علمداری دانست.
زاده جم است و در دوره هفتم انتخابات مجلس شورای اسلامی، با وجود کسب ۱۴ هزار و ۸۱۰ رای در مقابل ۱۲ هزار و ۵۱۴ رای قیصر صالحی، اما نتوانست حد نصاب ۵۰ درصد آرا را به دست آورد و نهایتا در دور دوم انتخابات و فضایی عجیب و پر تنش، با ۴ هزار رای اختلاف، قافیه را به قیصر صالحی باخت و ناکام بزرگ آن روزها لقب گرفت.
قیصر صالحی و سید اسدالله علمداری البته هر دو در دوره های بعدی با دست رد هیات نظارت مواجه شدند و تلاش های شان برای اخذ تاییدیه بی نتیجه بود.
هم قیصر صالحی و هم اسدالله علمداری در دور دهم مجلس شورای اسلامی، موفق به دریافت تاییدیه از هیات نظارت نشدند. هر چند در همان مقطع چهره های دیگری چون مسعود تنگستانی و مجید حسینی کنگانی هم رد صلاحیت شدند.
مسعود تنگستانی این بار و با رزومه اجرایی قوی تر وارد گود انتخابات دوازدهم شده هر چند که او هم مانند علمداری شانس عدم تاییدش بیش از تایید است.
اسدالله علمداری که بسیار امیدوار است بتواند مجددا شانس خود را برای کسب کرسی مجلس شورای اسلامی امتحان کند با سابقه رد صلاحیت قبلی، شرایط بسیار سختی را پیش رو دارد و به نظر می رسد عدم تایید صلاحیتش در این دوره از انتخابات، به منزله پایان آرزوهایش برای رسیدن به مجلس و سیاست ورزی کلان باشد.
دیگر چهره نام آشنای حوزه جنوب که پس از بارها نیت ورود، این بار وارد عرصه شده نادر گنجی است که در دوران امامت جمعه با نام کوچک «محمد» شناخته می شد؛ او که سابقه امامت جمعه جم و عسلویه را در کارنامه دارد و علقه ی نَسَبی اش به دیر پیوند خورده امید دارد با رزومه امامت جمعه و آشنایی ای که بخشی از جامعه متدین با او دارند بتواند این بار بازی را به نفع خود کند.
برخی چهره های دیگر هم البته در لیست ۷۰ نفره کاندیداهای حوزه جنوب استان بوشهر هستند که برای بار اول نیست وارد معرکه شده اند اما سوابق آرای شان نشان می دهد می توانند مجددا بخت آزمایی کنند تا بتوانند آرای هزار نفری دور گذشته را به سه هزار نفر ارتقا دهند.
در این میان اما چهره هایی هم هستند که آرام و مویرگی دارند خود را به انتخابات تحمیل می کنند؛ مصداق واقعی “جوان مومن انقلابی متخصص” که کلیدواژه های بیانیه گام دوم انقلاب است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید