اشتغال ۹۳ درصد از دانشآموختگان دانشگاه علمی کاربردی/ ۵۳ درصد ورودی دانشگاه شاغل هستند
به گزارش هیرونی؛ لک رئیس دانشگاههای جامع علمی کاربردی استان بوشهر به بیان اینکه رسالت کادر سازی دانشجو براساس نیاز سنجی جامعه عهدهدار هستیم، اظهار کرد: تفاوتهای اساسی دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاه وجود دارد که انعطافپذیر است و در بسیاری موارد نیاز صنعت، بخش کشاورزی و سایر حوزهها رفع میکند. در دانشگاه علمی کاربردی مدیریت منابع بخش خصوصی صورت میگیرد.
لک افزود: در برنامه درسی هر ۵ سال یکبار ویرایش صورت میگیرد. در ویرایش درسی متخصصی رشتهها برنامه ریزی میکنند و براساس بازار کار طراحی صورت میگیرد و متناسب با نیاز انجام میشود.
وی بیان کرد: امروز نگاه دانشگاه علمی کاربردی نگاه کاردانی کارشناسی است در حالی که اجازه بالا رفتن نیز براساس اساس نامه داریم. تقاضای اجتماعی در حال تغییر است در رشتههایی که در بازار کار متقاضی ندارد در دانشگاه نیز همان رشتهها در حال تعطیلی است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر با اشاره به اینکه ۵۳ درصد ورودی دانشجویان شاغل هستند، تصریح کرد: در دانشگاه علمی کاربردی تمام مولفههای دانشگاه برآیند به سمت اشتغال داریم. یک جامع آماری از فارغ التحصیلان دانشگاه تهیه و خروجی از سامانه اشتغال گرفتیم که ۹۳ درصد از آنها ز ابتدا تا کنون دارای شغل بودند.
لک ابراز کرد: تنظیم سند آمایش آموزشی در استانها انجام شده و چهار ساله است. این سند به دو سمت نیاز سنجی و نیاز آفرینی است. اولین کار غربالگری کد رشته محلها بود که براساس نیاز سنجیها آپدیت شد و حدود ۹ هزار رشته در سطح کشور حذف شد و در سطح استان بوشهر بیش از ۳۰۰ هزار کد رشته حذفی داشتیم.
وی ضمن اشاره به اینکه افزایش پذیرش دانشجو داشتیم و امسال نسبت به رشته ۳۵ درصد رشد در سطح استان و ملی داشتیم، گفت: این افزایش رشد در پذیرش دانشجو به این دلیل بود که براساس نیازهای جامعه است. رشتههای جدید اکثریت در حوزه آیتی است.
معاون پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه در سطح ملی ۱۴۰ کد رشته اضاف شد، اذعان کرد: طی سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۲ توانستیم ظرفیت ۱۵ هزار اشتغال کاردانی و کارشناسی در سطح ملی ایجاد شد.
لک با بیان اینکه دبیر اشتغال دانشآموختگان استان بوشهر هستیم، عنوان کرد: این طرح سه ضلع دارد. یک ظلع باید دانشجویان بیکار شناسایی شود، ظلع دوم نیاز سنجی دستگاهها است که شامل خصوصی و دولتی میشود که باید اعلام نیاز کنند. ظلع سوم آموزش مهارتی در محیط کار است که مصوبه هیات دولت است و باید امکانات در اختیار در قرار بگیرد و تسهیلات ارائه شود.
وی ادامه داد: اولین استان جهت اجرای این طرح هستیم که انتظار داریم تا پایان سال خروجی داشته باشیم. در سطح ملی یک میلیون فارغالتحصیل همه دانشگاهها بیکار هستند که با این طرح سالانه ۵۰ هزار نفر دارای شغل میشوند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر بیان کرد: در حوزه بخش نظارت هوشمند اقداماتی انجام خواهد شد. در این حوزه کیفیت بسیار مهم است که حوزه امتحانات رصد خواهد شد. حضور و غیاب تصویری خواهد شد که تا پایان سال بخش بسیار زیادی از مراکز انجام خواهد شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بوشهر خاطرنشان کرد: ۱۰ مرکز در سطح استان با حدود ۸ هزار دانشجو داریم. حدود ۶۰ هزار خروجی دانشجو داشتیم که بیش از ۵۶ هزار نفر مشغول بکار شدند.
انتهای پیام//
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید